Copper 003

Een complementair en coherent geheel.

Kies je voor Copper Syndic voor het beheer van je gebouwen, dan geniet je meteen ook van het deskundig advies van ons vastgoedteam en onze onafhankelijke verzekeringsmakelaars uit onze groep.

Onze manier van werken


01

Kennismaking

We komen ter plaatse en doen een grondige analyse van je gebouw.


02

Toelichting Analyse

We bespreken mogelijke optimalisaties, werkpunten, dringende ingrepen, besparingen,…


03

Offerte op maat

We presenteren een overzicht van de mogelijke kosten in functie van de besproken analyse met volledige transparantie in ereloon.


04

Aanstellingsvergadering

We stellen onze diensten en contactpersonen voor op de aanstellingsvergadering.


05

Actieplan

We werken een actieplan voor samen met de raad van mede-eigendom van het gebouw alsook de rekeningcommissaris, en volgen alles op in het kader van een gunstig financieel beheer.


06

Transparant beheer

We staan in voor het doorlopende beheer van jouw gebouw en organiseren regelmatig bezoekmomenten om het dossier van je gebouw optimaal op te kunnen volgen.


07

Algemene Vergadering

We bereiden de jaarlijkse Algemene Vergadering met de raad van mede-eigendom telkens grondig voor.

Copper 033

Waarom werken met Copper?

Familiale aanpak

We zijn een familiebedrijf op mensenmaat. Daarom staan we op een zeer persoonlijke aanpak en langetermijnsrelaties met onze klanten.

Altijd paraat

Als je ons nodig hebt staan we in voor een snelle en persoonlijke service. Daarenboven is er een dagelijkse permanentie op kantoor en kan je rekenen op 24/7 bijstand voor dringende interventies.

Polyvalente expertise

We zorgen voor een permanente wisselwerking van de domeinen uit onze groep. Onze syndic geniet van het advies van ons vastgoedteam en onze onafhankelijke verzekerings-makelaars.

Jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring beheren en onderhouden we je gebouw in jouw naam en die van alle mede-eigenaars. We bekijken ook samen de mogelijkheden om jouw gebouw op te waarderen

Ons syndicusteam staat voor je klaar.

Administratieve, technische en financiële ontzorging.